Drukwerk

persoonlijke drukwerken


Of het nou gaat om een vrolijke gebeurtenis zoals een geboorte, een huwelijk of een feest, of een gebeurtenis  zoals een overlijden, het bijbehorende drukwerk vraagt om persoonlijke aandacht.


Het ontwerp voor uw drukwerk wordt in nauw overleg met u gemaakt. Na een persoonlijk gesprek waarin we uw ideeën en wensen bespreken maak ik een schetsontwerp. Ook dit ontwerp wordt met u bekeken en doorgesproken. Na eventuele wijziging en uw akkoord voor het ontwerp werk ik dit verder uit en weer met u besproken.


Als het ontwerp is goedgekeurd wordt het verder digitaal bewerkt en geschikt gemaakt door Joke van Jo Design , om het door uw

gekozen drukkerij te laten drukken.

Evt. kunnen wij dit ook voor uw regelen.


Zoals u  hieronder ziet is er heel veel mogelijk. Uiteraard krijgt u het originele ontwerp als aandenken.* klik op de foto's voor grotere weergave *De kosten van het drukwerk hangen af van verschillende factoren, zoals het soort papier dat u kiest, het formaat van het drukwerk en het ontwerp.


Gemiddeld kost een kaart met enveloppe € 2,25 per stuk., als wij het voor u laten drukken.
Voor het ontwerpen vraag ik tussen de € 75,00 en € 150,00


U moet rekening houden bij het aanvragen met de tijd die het ontwerpen met zich mee brengt, wij streven er na om 6 weken voor de datum alles druk klaar te hebben.


Vraag via het contactformulier gerust naar de mogelijkheden.