Drukwerk

Uw persoonlijke kunstenmaker

persoonlijke drukwerken


Of het nou gaat om een vrolijke gebeurtenis zoals een geboorte, een huwelijk of een feest, of een gebeurtenis  zoals een overlijden, het bijbehorende drukwerk vraagt om persoonlijke aandacht.


Het ontwerp voor uw drukwerk wordt in nauw overleg met u gemaakt. Na een persoonlijk gesprek waarin we uw ideeën en wensen bespreken maak ik een schetsontwerp. Ook dit ontwerp wordt met u bekeken en doorgesproken. Na eventuele wijziging en uw akkoord voor het ontwerp werk ik dit verder uit en weer met u besproken.


Als het ontwerp is goedgekeurd wordt het verder digitaal bewerkt en geschikt gemaakt voor een proefdruk. Pas als deze helemaal naar wens is kan het persoonlijk drukwerk worden gemaakt. Hiervoor werk ik samen met Copy to Print uit Sneek.


Bij mij heeft u geen minimale afname, het kan gaan om 1 kaart of 100. Ook als u na verzending van de kaarten er achter komt dat u er nog een paar extra nodig hebt, dan is het geen probleem om die bij te laten maken. Omdat er geen minimale oplage is, is het zelfs mogelijk om dezelfde kaart in verschillende talen te laten maken, tenminste, als u zelf de vertaling aanlevert.


De kaarten worden geleverd inclusief envelop, die eventueel ook voorzien kan worden van een afbeelding. 


Zoals u ziet is er heel veel mogelijk. Uiteraard krijgt u het originele ontwerp als aandenken.


De kosten van het drukwerk hangen af van verschillende factoren, zoals het soort papier dat u kiest, het formaat van het drukwerk en het ontwerp. 

Gemiddeld kost een kaart met enveloppe € 2,25 per stuk.

Voor het ontwerpen vraag ik tussen de € 75,00 – €250,00.

 

Vraag via het contactformulier gerust naar de mogelijkheden.* klik op de foto's voor grotere weergave *Copyright © 2020  Antonius ,Scharnegoutum

Niets van mijn werken mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Antonius.