werk in opdracht

Werk in opdracht


Naast mijn eigen werk ben ik beschikbaar voor werk in opdracht. Vraag gerust naar de mogelijkheden, of het nou om een portret gaat of om een werk voor aan de wand. Ik werk met verschillende materialen en samen met u kom ik tot een werk, passend bij uw smaak en stijl.

Bij portretten gaat het vaak om een portret van een dierbare. Hierbij probeer ik die persoon zo puur mogelijk weer te geven. Soms laat ik dan juist veranderingen die in de loop van de tijd zijn ontstaan achterwege. Het kan gaan om een litteken, tekenen van een ziekteproces of misschien een tatoeage. Ik wil de geportretteerde juist in zijn eigen wereld ‘vangen’ en niet een statisch geposeerd portret creëren. Een werk dat recht doet aan de persoonlijkheid van diegene die wordt geportretteerd.

Daarnaast kan ik het werk maken dat u in gedachten heeft, maar niet kan vinden omdat het nog niet is gemaakt. In nauw overleg met u ga ik aan de slag om dat ene kunstwerk te maken dat u voor zich ziet.

Aarzel niet om contact op te nemen en uw wensen aan mij voor te leggen om zo dat ene persoonlijke werk voor u te laten creëren.

 

 

* klik op de foto's voor een orginele weergave *