Een tandartspraktijk is niet meteen de meest voor de hand liggende plek voor een expositie, maar daar draait kunstenaar Antonius Schaap uit Scharnegoutum zijn hand niet voor om. Vanaf 1 januari is er werk van hem te zien in de wachtruimte van tandartspraktijk De Jong & Menso in Sneek

Na een halfjaarlijkse tandarts controle kon Antonius zijn mond letterlijk niet dicht houden en zo is de samenwerking met De Jong & Menso Tandartsen tot stand gekomen. De praktijk is gelegen aan De Kolk, daar waar je vanuit de wachtruimte uitzicht hebt op De Waterpoort, de trots van Sneek.

 

Vanaf Januari zijn de kleurrijke werken van Antonius te bewonderen in de tandartspraktijk. In de enorme wachtruimte is een POP-UP expositie/galerij gecreƫerd met diverse schilderijen. Daarnaast is er ook de gelegenheid om kennis te maken met Antonius.

Hij zal verschillende dagen aanwezig zijn achter zijn schildersezel. De exposite is van maandag tot en met vrijdag vrij toegankelijk te bezichtigen. Antonius is zelf op dinsdag, donderdag en de Zaterdagen aanwezig tussen 10.00 en 16.00 uur. Voor de overige dagen check de socials.


Tandartspraktijk de Jong en Menso

Geeuwkade 3

8629 RP  SNEEK


Maandag t/m Vrijdag

10:00 u tot 16:00 u

Zaterdag ON even weken en vakanties 

10:00 u tot 16:00 u 

 

kunstenaar scharnegoutum
kunstenaar scharnegoutum, waterpoort sneek

Galerie Antonius

kunstenaar scharnegoutum, expositie, tandartspraktijk sneek
rolstoel vriendelijk
LHBTI vriendelijk