Toby
tessy
shadow en amor
sigrid
bepps hondje
conan&zara
gamin
pukkie
roxy
Bickel
Rens broertje van Joris
joris
gavin
voorzijde rouwbrief
binnenzijde rouwbrief
uitnodiging 12,5 jr
trouw jl&s (v)
trouw jean-luc en saskia
trouw judith en martin (2)
duuk (v)
seff broertje van duuk
luna zusje van duuk en deff
love
ARTschoes
duiker
intieme
op naar het licht (1)
op naar het licht (2)
op naar het licht (3)
ice age wandpaneel kinderkamer
jubgle book wandpaneel kinderkamer
deurbordje passend bij kinderkamer
deurbordje passend bij kinderkamer
jubileum

Werk in opdracht

Ontdek mijn veelzijdige diensten: van huisdierportretten tot gepersonaliseerd drukwerk en vele andere unieke opdrachten.

Het creëren van  een werk in opdracht is  een passie van mij. Of je nu een portret, een muurkunstwerk, of ontwerpen voor drukwerk nodig hebt, ik ben er om aan jouw wensen te voldoen. Samen zullen we werken aan een uniek stuk dat naadloos aansluit bij jouw persoonlijke smaak en stijl.


Bij het maken van portretten zie ik het als mijn doel om een eerbetoon te brengen aan geliefden. Ik zet me in voor een echte weergave van de persoon, met als focus het vastleggen van hun persoonlijkheid en hun unieke karakter. Ik probeer standaard poses te vermijden en tracht juist de levendigheid en eigenheid van de persoon tot uiting te brengen.


Speciale aandacht verdient mijn liefde voor huisdieren. Met pastelkrijt creëer ik levendige portretten waarin de persoonlijkheid van jouw geliefde dier tot leven komt. Door laag over laag te werken, breng ik subtiele kleurnuances aan en maak ik het portret bijna tastbaar.

Heb je een specifiek idee in gedachten dat nog niet gerealiseerd is? Geen probleem! In nauwe samenwerking met jou ga ik aan de slag om dat ene unieke kunstwerk te creëren dat perfect aansluit bij jouw visie.


Aarzel niet om contact via het contact formulier met mij op te nemen en je wensen te bespreken. Ik sta klaar om dat ene persoonlijke kunstwerk voor jou te realiseren.

vader
pa & ma
opie2
Ruurd
moeke
sara
aaron1
IMG_2679_edited1
niko
kabouter___serialized3
SAM_0571_edited2